Kennismakings fotoshoot

babyfotografie
Kinderfotografie broers

Kennismakings Fotoshoot​

Exclusief aanbod: Boek je fotoshoot nog vóór 2023 voor slechts 100,-  De fotoshoot kan uiteraard in 2023 ingepland worden. 

  • Kinderfotoshoot (het hele gezin óf alleen de kids) óf baby fotoshoot op locatie naar keuze van ongeveer een uur
  • Na afloop ontvang je tenminste 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie

Boeken of meer informatie? Bekijk mijn website, of stuur een bericht naar 0643432348 of info@kristagriffioenfotografie.nl

Krista Griffioen Fotografie

Hi, dit ben ik! even kennismaken: Ik ben Krista Griffioen, professioneel Kinder,- en babyfotograaf in Utrecht en omstreken. Als moeder van 3 weet ik als geen ander dat je de tijd soms wel even stil wilt zetten omdat het allemaal veel te snel gaat en je de bijzondere momenten graag wilt vangen. Juist die momenten leg ik voor je vast in puur en spontaan beeld.

Blog at WordPress.com.

× Stuur me een berichtje via what's app