Professionele kinderfotoshoot of gezinsfotoshoot boeken?

Professionele kinderfotoshoot of gezinsfotoshoot boeken?

Altijd al eens een professionele kinderfotoshoot of gezinsfotoshoot willen boeken? Je leest hier waarom dat een goed idee is. Als je door je foto’s op je telefoon bladert word je altijd blij van het zien van alle bijzondere en leuke momenten die je hebt beleefd met je kinderen. Helaas ontbreek je alleen zelf (bijna) altijd aan de gezinsfoto. Herken je dat?

Jij bent een moeder die het leuk vindt om alle bijzondere momenten van en met je kids vast te leggen. Dat lukt eigenlijk best wel goed met je mobiel. Tegenwoordig heb je zelfs een hele goede portretstand, waarbij je met de scherptediepte kunt werken. En die selfies? Die zijn echt wel heel lollig! Goed bezig dus! Ik ben vóór het vastleggen van bijzondere momenten. Daar kun je elk jaar een fotoboek van maken en klaar is Kees.

Maar kijk eens goed naar deze foto’s; sta jij echt spontaan op deze gezinsfoto’s? Of ontbreek je toch best wel regelmatig op de foto want ja, jij was natuurlijk de fotograaf. En hoe zit dat met je kinderen? Staan ze er mooi en spontaan op? Hoe is het licht? En hoe is de kwaliteit van de foto? Hmmm, misschien is het toch wel wat om eens een professionele fotograaf te boeken! Wat kun je nu eigenlijk verwachten als je, als jong gezin een fotoshoot boekt op een mooie buiten locatie?

1. Pure en spontane gezins- en kinderfotografie

Ik zorg als professioneel gezinsfotograaf, voor de juiste setting en sfeer, zodat jij gewoon een leuke en ontspannen tijd kunt hebben met je gezin. En je hebt maar 1 taak tijdens de fotoshoot; gewoon lekker jezelf zijn in je moederrol. (Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om ook nog eens de zelfontspanknop te bedienen) Vreemde ogen dwingen; ik heb engelen geduld en de tijd om mooie foto’s te maken. Zo ontstaan de meest pure en spontane gezinsfoto’s. Dit is ook wat ik vaak terug hoor van mijn klanten:

“Wow Krista! We zijn heeel blij met de foto’s, dankjewel! De spontaniteit en de echtheid spat van de foto’s spat af. Duizend maal dank!

Odette Hoogland

Gezinsfoto met zoontje

2. De beste kwaliteit foto’s krijg je van een professionele kinder- en gezinsfotograaf

Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van de foto’s want geloof me; een professionele camera maakt echt veel betere foto’s dan je mobiel. Als professioneel kinder- en gezinsfotograaf houd ik rekening met het licht, de compositie en zorg ik voor de juiste sfeer zodat iedereen ontspannen is.

Ik gebruik mijn creativiteit en speel in op de momenten die ontstaan. Zo zet ik jullie in je kracht en ontstaat er prachtig beeld, precies zoals jullie zijn.

Een professionele gezinsfoto is een herinnering voor later en brengt exact dat fijne gevoel van die mooie dag tijdens die fotoshoot weer terug. Anders dan die veel te dure schoenen die in de kast en uiteindelijk in de prullenbak belanden – is een foto blijvend. Dat is de uitgave dubbel en dwars waard.

 

 

3. Een leuke en ontspannen tijd met je gezin tijdens een professionele fotoshoot

Houd jij er ook zo van om eropuit te gaan met je gezin? Lekker wandelen, ravotten, spelletjes doen of picknicken op een mooie buiten locatie in de buurt van Utrecht? Het laatste voordeel van een professionele gezins- of kinderfotoshoot is dat je even de tijd en aandacht voor elkaar hebt. EN ik maak foto’s van jullie samenzijn.  Ik leg die mooie en spontane momenten van jullie samen vast. Ik vind het belangrijk dat je een leuke tijd hebt met je gezin, eigenlijk net als tijdens een uitje alleen krijg je na afloop ook nog eens prachtige foto’s. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap.

Als je wilt kan ik na afloop ook nog eens een mooi boek voor je maken. Zo ben je verzekerd van een mooi aandenken i.p.v. een schuldgevoel omdat de foto’s van de afgelopen jaren nog steeds op de harde schijf staan. (en ik spreek uit ervaring)

Een fotoshoot voor jonge gezinnen (met of zonder papa en mama) komt heel goed tot zijn recht in een mooie, natuurlijke omgeving. In de buurt van Woerden zijn het Brediusbos de Cattenbroekenplas, of landgoed Haarzuilens heel geschikt. In Utrecht ben ik regelmatig te vinden voor fotoshoots in het maximapark of op landgoed Haarzuilens. Maar ook de Reeuwijkse plas of de Soesterduinen bieden een prachtige omgeving voor een gezinsfotoshoot. De komende maanden kun je ook tijdens het gouden uur een fotoshoot boeken.

Interesse in een leuke en ongedwongen fotoshoot met je gezin? Het mooie weer komt eraan! Waar wacht je nog op?

Blog at WordPress.com.