Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Gefeliciteerd je bent zwanger! Wat is een zwangerschap toch een bijzondere fase in je leven, één die niet zo vaak voorkomt. Er groeit een kindje in buik, je lichaam tranformeert zich en vervormd zich. Je wordt moeder, het perfecte moment voor een zwangerschapsfotoshoot.

Je zwangerschap is zo’n bijzondere fase in je leven en alhoewel je je niet altijd even goed voelt straal je tijdens je zwangerschap juist meer. Het is dus eigenlijk juist een heel goed moment om vast te laten leggen,  als herinnering voor later. Mijn kinderen kijken ook nog steeds vol verbazing naar de foto’s van mijn bolle buik destijds. En ik moet eerlijk zeggen dat ik nu ook heel blij ben dat ik toen die foto’s heb laten maken. Het is zo fijn om zulke tastbare herinneringen te hebben. Daarom organiseer ik een zwangerschapsshoot dag, onderstaand vind je alle informatie.

“Wat was het een prachtige ochtend in de Soesterduinen Krista. Ik vind het echt super leuk dat ik met mijn zoontje mijn zwangerschap vast heb laten leggen, zo waardevol! Ik heb genoten van de leuke ochtend en ben ontzettend blij met de foto’s, dankjewel!”  

Odette Hoogland

Zoontje en moeder in zwangerschap

Inhoud zwangerschapsshootdag

Ben jij tussen de 30 en 38 weken zwanger? Twijfel dan niet en laat je mooie bolle buik en je zwangerschapsgloed vastleggen als herinnering voor later. 

  • WAT: Zwangerschapsshootdag 
  • WAAR: Soesterduinen
  • WANNEER: 6 Oktober van 10:00 – 15:00
  • INHOUD: Tijdens een ongedwongen en leuke zwangerschapsfotoshoot in de prachtige Soesterduinen leg ik jou en je mooie bolle buik en zwangerschapsgloed vast. Dat mag alleen, maar je mag ook 1 ander belangrijk persoon meenemen, net wat jij graag wilt. De shoot duurt ongeveer 30 minuten. Na afloop ontvang je minimaal 15 foto’s in Hoge Resolutie.
  • KOSTEN: 80,-

Komt 6 oktober jou niet zo goed uit? Het kan natuurlijk ook op een andere dag, neem contact op voor meer informatie.

Krista Griffioen Fotografie

Hi, dit ben ik! even kennismaken: Ik ben Krista Griffioen, professioneel zwangerschaps,- kinder,- en babyfotograaf in Utrecht en omstreken. Als moeder van 3 weet ik als geen ander dat je de bijzondere momenten graag wilt vangen.   Mijn kinderen kijken ook nog steeds vol verbazing naar de foto’s van mijn bolle buik destijds. En ik moet eerlijk zeggen dat ik nu ook heel blij ben dat ik toen die foto’s heb laten maken. Het is zo fijn om zulke tastbare herinneringen te hebben. Juist die momenten leg ik voor je vast in puur en spontaan beeld.

Blog at WordPress.com.