Laat je zwangerschap vastleggen in een zwangerschapsfotoshoot

Laat je zwangerschap vastleggen in een zwangerschapsfotoshoot

In de periode rondom het krijgen van kinderen zijn de meeste mensen gelukkiger. Het gelukkigst zijn mensen tijdens de zwangerschap, zo blijkt uit onderzoek van het CBS. Dat is natuurlijk ook niet vreemd want hoe bijzonder is het als er een klein wezentje groeit in je buik en je lichaam zich transformeert, jij je ontwikkelt tot moeder. De natuur heeft dat allemaal goed uitkgekiend. Laat je zwangerschap vastleggen in een zwangerschapsfotoshoot. Het is tenslotte een  levensveranderende gebeurtenis.

Maar een zwangerschap kan ook zorgen voor ongemakken en onzekerheid. Vooral tijdens de eerste zwangerschap. Je stelt jezelf vragen als: Kan ik dit wel? Ben ik er klaar voor?  Hoe zal het zijn? Dat is heel normaal, je ondergaat een transformatie!

De verwondering en vreugde neemt gelukkig toch vaak de overhand. Het is ook zo’n bijzondere fase in je leven die nooit meer terugkomt. Van de eerste bolling in je buik, de kriebeltjes in je buik als je je kindje begint te voelen, tot aan een mooie ronde buik die in de weg gaat zitten. Daardoor kun je niet wachten om je kindje te ontmoeten.

” Een zwangerschapsfotoshoot legt deze mooie en bijzondere periode in je leven vast “

Wil je meer informatie over een zwangerschapsshoot? klik dan op onderstaande button.

Al met al een levensveranderende gebeurtenis. Eentje die je nooit meer zal vergeten. Een zwangerschap en geboorte behoort tot de mooiste gebeurtenissen in je leven. Eentje die je volgens mij echt vast zou moeten leggen. En dat zeg ik misschien nog wel meer vanuit mijn ervaring als moeder dan als fotograaf. Foto’s om nog eens terug te kijken en later ook aan je kinderen te laten zien. Want laten we wel wezen; ook al ben je met je zwangere buik soms de ongemakken en alle aandacht zat, het is toch echt zo ontzettend bijzonder. De veerkracht van je lijf en de kracht om een kindje te late groeien, met alles erop en eraan.

Een zwangerschapsfotoshoot is daarom niet alleen een mooie herinnering maar ook een ode aan het vrouwelijk lichaam. Want dat doen wij vrouwen toch maar mooi even. Denk daarom eens aan een zwangerschapsshoot, twijfel je nog? Laat mij weten waarom!   

Blog at WordPress.com.