Kinderfotografie

Kinderfotografie

Kinderen zijn zo bijzonder en puur,  gewoon zoals ze écht zijn; stralend of boos, met een schaterlach of soms lekker ondeugend. Al die verschillende gezichten wil ik graag vangen in spontane en echte kinderfotografie.

Dat doe ik tijdens een kinderfotoshoot. Tijdens de kinderfotoshoot maken we er een leuke tijd van met elkaar zodat er een ongedwongen sfeer is.  Daardoor ontstaat spontane en echte kinderfotografie. Bijvoorbeeld op een mooie buitenlocatie in Utrecht en omgeving. Maar het kan ook bij jullie thuis.

Met het hele gezin op de foto? Bekijk dan mijn gezinsfotoshoot? Of juist alleen de kids? Het is net wat je wilt. Stuur vrijblijvend een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderfotoshoot broer en zus
Kinderfotoshoot portret meisje

Kinderfotografie

Informatie kinderfotoshoot

Wil jij spontane en échte momenten op een ongedwongen manier vast laten leggen?

Dat kan tijdens een kinderfotoshoot. Je boekt al een fotoshoot vanaf 199,- Je vindt hier alle informatie.

Wat is het beste moment voor een kinderfotoshoot? Als moeder van 3 weet ik als geen ander dat je soms gewoon even de tijd stil wilt zetten. Tijdens een fotoshoot druk ik voor jullie op de stop knop en vang de mooie momenten in foto’s. Met opgroeiende kinderen is elk moment een goed moment, het is dus net wat jullie goed uitkomt.

Op welke locaties vindt de kinderfotoshoot plaats? Op een mooie buitenlocatie in Utrecht en omgeving. Zoals bijvoorbeeld de Reeuwijkse plas, het Bredius Bos, de Cattenbroekenplas, Maxima park, Landgoed Haarzuilens of de Soesterduinen. Bekijk hier alle locaties voor een mooie kinderfotoshoot op een buiten locatie.

De fotoshoot kan ook gewoon bij jullie thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat gebeurd er voor de kinderfotoshoot? Als je bij mij een bijzonder échte kinderfotoshoot boekt dan spreken we elkaar altijd even voor die tijd om kennis te maken. Zo weet ik precies weet wat jouw wensen zijn en kan ik daar zo goed mogelijk op inspelen. Ik geef dan ook een kledingadvies en we bespreken de details van de kinderfotoshoot.

Hoe verloopt de kinderfotoshoot? Tijdens de kinderfotoshoot richt ik me volledig op het hebben van een leuke en gezellige tijd met elkaar zodat het lekker ongedwongen wordt en ooh ja, natuurlijk klik ik veelvuldig zodat ik zeker weet dat ik die mooie momenten vang. Zo onstaan er pure en spontane foto’s, gewoon zoals jullie zijn; bijzonder écht. We nemen de tijd voor de kinderfotoshoot gemiddeld duurt dat 1,5 uur.

Wat gebeurd er na de kinderfotoshoot? Na afloop ga ik voor jullie aan de slag en maak een selectie van de mooiste foto’s. Ik bewerk de foto’s met aandacht zodat de puurheid behouden blijft.  De foto’s van de kinderfotoshoot plaats ik in een online gallery waar jullie de link van krijgen. De selectie ontvang je van mij op USB stick met nog een leuke extra. In overleg maak ik een layflat album of een andere afdruk naar keuze.

Wat kost een kinderfotoshoot? Ik werk met pakketten, je betaald dus een totaal prijs. Er zijn achteraf dus geen extra kosten achteraf en je weet precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo makkelijk! Bekijk de fotoshoot tarieven.

Wat een prachtige foto’s Krista! En wat een geduld heb je met onze kleindochters gehad tijdens de fotoshoot.

We zijn heel blij met het resultaat en geven de foto zeker een mooie plek in de woonkamer. Dankjewel voor jouw professionele aanpak.

Ursula en Wim

Boek nu een fotoshoot!

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Neem contact op

Blog at WordPress.com.