Professionele kinderfotografie

Professionele kinderfotografie

Als professioneel kinderfotograaf werk ik ook graag voor de zakelijke markt. Zo mocht ik de professionele kinderfotografie verzorgen van  kledingmerk Shoeby en fotografeerde ik tijdens evenementen van Abrona en Stichting Petje af Nederland.

Verkoop je stoere kinderkleding en heb je sprekende portretten nodig voor je marketing campagne? Of wil jij een mooie reportage van een evenement voor je bedrijf? Ik vind het een uitdaging om in beeld te vertalen waar jouw organisatie voor staat.

Wil jij je kindermerk versterken met krachtige en sprekende kinderfotografie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Professionele kinderfotografie
Kinderfotografie zakelijk

Professionele kinderfotografie

Informatie

Wil jij de kinderfotografie voor jouw bedrijf op professionele wijze vast laten leggen?

 

Dat kan tijdens een kinderfotoshoot, je vind hier alle informatie.

Op welke locatie is de fotoshoot? Ik kan naar het bedrijf toekomen voor een fotoshoot als daar een goede ruimte ter beschikking is. Ik heb zelf alle apparatuur beschikbaar en kan dat meenemen.  Maar we kunnen ook in de studio afspreken. Het is net wat het beste past bij het doel van de fotoshoot.

Wat gebeurd er voor de fotoshoot? Als je bij mij een professionele kinderfotoshoot boekt dan bespreken we deze altijd uitgebreid voor. We nemen de tijd om kennis te maken en ik wil exact weten waar jullie bedrijf voor staat en wat het uit moet stralen. Zo weet ik precies wat jouw wensen zijn en kan ik daar zo goed mogelijk op inspelen. Ik geef dan ook een kledingadvies en we bespreken de details van de kinderfotoshoot.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe verloopt de fotoshoot? Tijdens de fotoshoot richt ik me volledig op het hebben van een leuke en gezellige tijd met de kinderen om zo het beste in ze naar boven te halen. Zo onstaan er pure en spontane foto’s. We nemen de tijd om het gewenste resultaat te behalen. Het is fijn als jij als opdrachtgever betrokken bent bij de shoot.

Wat gebeurd er na de fotoshoot? Na afloop ga ik voor jullie aan de slag en maak een selectie van de mooiste foto’s en doe de edit. We maken een afspraak om de selectie door te nemen en bespreken de oplevering van de opdracht.

Wat kost een professionele kinderfotoshoot? Ik werk met pakketten, je betaald dus een totaal prijs. Er zijn achteraf  geen extra kosten en je weet precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo makkelijk! Neem contact op voor een pakket op maat.

Wij hebben heel prettig samengewerkt met Krista die tijdens een fotoreportage de sfeer en emoties goed weet vast te leggen. Ook ziet zij kans om zich heel natuurlijk tussen de personen te bewegen zodat de foto’s heel spontaan zijn. Wij zouden Krista zeker weer vragen.

Wilke Sloesarwij Abrona

Boek nu een fotoshoot!

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Neem contact op

Blog at WordPress.com.

× Stuur me een berichtje via what's app