Babyfotografie

Baby fotografie

Niks zo bijzonder als een pasgeboren baby. Dat prille geluk, de eerste zuchtjes, kreuntjes en kuchjes, dat blijft een wonder. Maar wat kun je daar ook ontzettend druk mee zijn, zo druk dat de tijd voorbij vliegt en het allemaal veel te snel gaat. Hoe mooi is het dan, als je een moment inplant om dat kleine wondertje vast te leggen in pure en echte babyfotografie.

Tijdens een babyfotoshoot ligt de nadruk op de baby en de interactie met de baby als gezin. Ik beweeg mee in het ritme van de baby en kijk naar wat deze op elk moment nodig heeft. Dat maakt de babyfotoshoot ongedwongen en zorgt ervoor dat iedereen op z’n gemak is. Dat levert de mooiste en meest spontane babyfotografie op.

Babyfoto met papa

Babyfotografie

Informatie babyfotoshoot

Wil jij die eerste mooie momenten met je baby op een ongedwongen manier vast laten leggen? Kies dan voor pure en echte babyfotografie.

Dat kan tijdens een baby fotoshoot, je vindt hier alle informatie.

Wat is het beste moment voor een babyfotoshoot? Het beste moment voor een baby fotoshoot is er eigenlijk niet. Het is net wat jou het beste past; Wil je na de bevalling eerst tot rust komen en je draai vinden met je baby? Dan is het beter even te wachten en bijvoorbeeld na 3 of 4 maanden een baby fotoshoot in te plannen.

Wil jij juist foto’s van jouw baby in de kleinste vorm met al die kleine details? Dan is het verstandig om al voor je bevalling een newbornfotoshoot in te plannen. Dan reserveer ik alvast een plekje voor je.

We houden dan contact over het ingeplande moment en bekijken of dat nog steeds haalbaar is.

Waar is de locatie van de babyfotoshoot? Een babyfotoshoot is bij jullie thuis. Omdat dit een vertrouwde omgeving is ontstaat vaak het mooiste en meest natuurlijke beeld. We zullen op verschillende plekken in huis gaan fotograferen.

Wat gebeurd er voor de babyfotoshoot? Als je bij mij een bijzonder échte babyfotoshoot boekt dan spreken we elkaar altijd even voor die tijd zodat ik precies weet wat jouw wensen zijn. Zo kan ik  daar zo goed mogelijk op inspelen. Ik geef dan ook een kledingadvies en we bespreken de details van de baby fotoshoot. Tussendoor houden we contact of het ingeplande moment nog steeds haalbaar is.

Hoe verloopt de babyfotoshoot? Op de dag van de baby fotoshoot maken we er een fijne tijd van met elkaar. Ik zorg ervoor dat iedereen op z’n gemak is en beweeg mee in het ritme van de baby. Als de baby honger heeft dan kan er uiteraard tussendoor gevoed worden. Dat levert vaak ook prachtig beeld op. 

Natuurlijk fotografeer ik ook de andere gezinsleden en zorg voor een afwisseling in de samenstelling. Dat zorgt voor de mooiste en meest spontane baby foto’s.

We nemen de tijd voor de baby fotoshoot, gemiddeld is dat 1,5 uur. Als er meer tijd nodig is, dan is dat geen probleem en worden en geen extra kosten berekend.

Wat gebeurd er na afloop van babyfotoshoot? Na afloop ga ik voor jullie aan de slag en maak een selectie van de kwalitatief beste foto’s. Ik bewerk de foto’s met aandacht zodat de puurheid behouden blijft. De foto’s van de babyfotoshoot plaats ik in hoge resolutie in jullie persoonlijke online gallery waar jullie de link van krijgen. De babyfoto’s ontvang je ook van mij op USB stick met een leuke verrassing. In overleg maak ik een layflat album of een andere afdruk naar keuze.

Wat zijn de kosten van een babyfotoshoot? Ik werk met pakketten, je betaald dus een totaal prijs. Er zijn achteraf dus geen extra kosten achteraf en je weet precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo makkelijk! Bekijk de fotoshoot tarieven.

babyfotografie

Wij hebben de fotoshoot als zeer prettig en relaxed ervaren. Krista stelde onze dochter op haar gemak en liet haar tijdens de shoot lekker haar eigen ding doen. Dat zie je terug in de foto’s, haar karakter is goed in beeld gebracht, gewoon hoe ze echt is.

 

Wij zijn heel blij met de foto’s en hebben al zoveel lovende en leuke reacties gehad van anderen. We zijn Krista heel dankbaar voor het prachtige resultaat.

Ilona en Jeffrey

Boek nu een fotoshoot!

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Neem contact op

Blog at WordPress.com.