Gezinsfotografie

Gezinsfotoshoot

Ken je dat? dat je soms in gedachten een foto maakt van een mooi en bijzonder moment samen met je gezin? Bijvoorbeeld als je een middag lekker gaat wandelen in het bos, op zoek naar takken of lekker picknicken. Je zou dan even op de stopknop willen drukken om dit mooie en bijzondere moment vast te leggen. Nou, dat kan! Als je een gezinsfotoshoot bij mij boekt dan ga ik mee als je zo’n middag op pad gaat met je gezin. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap!

Tijdens een ongedwongen gezinsfotoshoot maken we er een leuke tijd van met elkaar. Ik beweeg mee in jullie ritme en speel in op spontane momenten die ontstaan. Dat zorgt ervoor dat iedereen op z’n gemak is. Het levert pure en echte foto’s op van je gezin, een waardevolle herinnering voor later.

Gezinsfotoshoot
Gezinsfotoshoot moeder en dochter

Gezinsfotografie

Informatie gezinsfotoshoot

Wil jij jouw gezinsleven op een mooie buitenlocatie in de buurt van Utrecht op een spontane en ongedwongen manier vast laten leggen? Kies dan voor pure en echte gezinsfotografie.

Je boekt al een gezinsfotoshoot vanaf 199,-. Je vindt hier alle informatie.

Interesse in een familiefotoshoot? Dat kan ook! Stuur een bericht naar info@kristagriffioenfotografie.nl

Wat is het beste moment voor een gezinsfotoshoot? Als moeder van 3 weet ik als geen ander dat je soms gewoon even de tijd stil wilt zetten. Tijdens een fotoshoot druk ik voor jullie op de stop knop en vang de mooie momenten in foto’s. Met opgroeiende kinderen is elk moment een goed moment, het is dus net wat jullie goed uitkomt en welk jaargetijde jouw favoriet is. In de zomermaanden kun je ook gaan voor een golden hour fotoshoot.

Op welke locaties vindt de kinderfotoshoot voor jonge gezinnen plaats? Op een mooie buitenlocatie in Utrecht en omgeving. Zoals bijvoorbeeld de Reeuwijkse plas, het Bredius Bos, de Cattenbroekenplas, Maxima park, Landgoed Haarzuilens of de Soesterduinen. Bekijk hier alle locaties voor een mooie kinderfotoshoot op een buiten locatie.

De fotoshoot kan ook gewoon bij jullie thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat gebeurd er voor de gezinsfotoshoot? Als je bij mij een bijzonder échte gezinsfotoshoot boekt dan spreken we elkaar altijd even voor die tijd om kennis te maken. Zo weet ik precies weet wat jouw wensen zijn en kan ik daar zo goed mogelijk op inspelen. Ik geef dan ook een kledingadvies en we bespreken de details van de geiznsfotoshoot.
Hoe verloopt de gezinsfotoshoot? Tijdens de gezinsfotoshoot richt ik me volledig op het hebben van een leuke en gezellige tijd met elkaar zodat het lekker ongedwongen wordt en ooh ja, natuurlijk klik ik veelvuldig zodat ik zeker weet dat ik die mooie momenten vang. Zo onstaan er pure en spontane foto’s, gewoon zoals jullie zijn; bijzonder écht. We nemen de tijd voor de gezinsfotoshoot gemiddeld duurt dat 2 uur.
Wat gebeurd er na de gezinsfotoshoot? Na afloop ga ik voor jullie aan de slag en maak een selectie van de mooiste foto’s. Ik bewerk de foto’s met aandacht zodat de puurheid behouden blijft. De foto’s van de gezinsfotoshoot plaats ik in een online gallery waar jullie de link van krijgen. De selectie ontvang je van mij op USB stick met nog een leuke extra. In overleg maak ik een layflat album of een andere afdruk naar keuze.

Wat kost een fotoshoot van je gezin op een mooie buitenlocatie? Ik werk met pakketten, je betaald dus een totaal prijs voor de fotoshoot inclusief alle foto’s. Er zijn achteraf dus geen extra kosten en je weet precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo makkelijk! Bekijk de fotoshoot tarieven

” Ik vind echt bijna alle foto’s zo ontzettend mooi, dat wordt lastig kiezen. Ontzettend bedankt Krista, we vonden het een erg leuke fotoshoot, dat is goed terug te zien in het resultaat. Je ziet precies de verschillen tussen onze jongens, dat heb je knap weten vast te leggen.”
Fons Smid

BOEK NU EEN FOTOSHOOT

WIL JE EEN FOTOSHOOT BOEKEN OF HEB JE EEN VRAAG? NEEM CONTACT OP.

Blog at WordPress.com.