Blog

Blog

Fotograferen is mijn grote passie, daar vertel ik graag meer over in een blog. Vanuit verschillende invalshoeken belicht ik zo nu en dan een thema over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het perfecte plaatje.

Laat je zwangerschap vastleggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot!

In de periode rondom het krijgen van kinderen zijn de meeste mensen gelukkiger. Het gelukkigst zijn mensen tijdens de zwangerschap, zo blijkt uit onderzoek van het CBS. Dat is natuurlijk ook niet vreemd want hoe bijzonder is het als er een klein wezentje groeit in je buik en je lichaam zich transformeert, jij je ontwikkelt tot moeder. De natuur heeft dat allemaal goed uitgekiend. Deze levensveranderende gebeurtenis zou je daarom zeker vast moeten laten leggen tijdens een zwangerschapsshoot.

zwangerschapsshoot 3 handen op 1 buik

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie ontvangen? Stuur me een berichtje en je ontvangt z.s.m. een reactie!

Professionele kinderfotoshoot of gezinsfotoshoot boeken?

Altijd al eens een professionele kinderfotoshoot of gezinsfotoshoot willen boeken? Je leest hier 3 redenen waarom dat een goed idee is. Als je door je foto’s op je telefoon bladert word je altijd blij van het zien van alle bijzondere en leuke momenten die je hebt beleefd met je kinderen. Helaas ontbreek je alleen zelf (bijna) altijd aan de gezinsfoto. Herken je dat?

Gezinsfotoshoot moeder en zoon maken plezier

Blog at WordPress.com.