Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Er groeit een kindje in jouw buik, van harte gefeliciteerd! Alhoewel je je misschien niet altijd even goed voelt, straal je tijdens je zwangerschap juist meer. Daarom is het juist een heel goed moment om dat vast te laten leggen in een zwangerschapsfotoshoot.

Een zwangerschap behoort tot één van de meest bijzondere periodes in je leven.  Het is daarom een heel goed moment om jezelf vast te laten leggen,  als herinnering voor later.

Tijdens een zwangerschapsshoot zorg ik voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Zo ontstaan de meest natuurlijke en pure foto’s. Ik fotografeer jou zoals je bent. Samen met je partner, alleen of met je kids erbij. Het is net wat jij wilt.

Zwangere moeder en zoontje
ongedwongen zwangerschapsfoto

Zwangerschapsfotografie

Informatie zwangerschapsshoot

Wil jij jouw mooie bolle buik en zwangerschapsgloed vast laten leggen op een ongedwongen en natuurlijke wijze? Dat kan tijdens een ontspannen zwangerschapsshoot.

Zo leg jij deze bijzondere fase in je leven vast op een pure en échte manier.

 
 
 

Wat is het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot? Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tot het moment dat jij je nog goed voelt en vanaf het moment dat je een mooie bolle buik krijgt. Dat is voor iedereen anders. maar meestal is bij een zwangerschap tussen de  28 en 36 weken een goed moment. Het is dus net wat jij prettig vindt.

Op welke locatie is de zwangerschapsfotoshoot? Een zwangerschapsshoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie in de buurt van Utrecht. Dan komt jouw zwangerschapsgloed en mooie bolle buik goed tot zijn recht.

Als jij er de voorkeur aan geeft om de fotoshoot bij jou thuis te doen dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Wat gebeurd er voor de fotoshoot? Als je bij mij een ontspannen zwangerschapsfotoshoot boekt dan bespreken we deze altijd uitgebreid voor. We nemen de tijd om kennis te maken en ik wil exact weten wat jouw wensen zijn. Ik geef dan ook een kledingadvies en we bespreken de details van de zwangerschapsshoot.

Hoe verloopt de fotoshoot? Tijdens de zwangerschapsshoot richt ik me volledig op het hebben van een ontspannen en ongedwongen tijd met jou en wie je evt. nog meer meebrengt.  Zo onstaan er pure en spontane foto’s.

Wat gebeurd er na de zwangerschapsfotoshoot? Na afloop ga ik voor je aan de slag en maak een selectie van de mooiste foto’s en bewerk de foto’s licht. We maken een afspraak om de selectie door te nemen en stemen nog even af over de oplevering van de foto’s.

Wat kost een zwangerschapsshoot? Ik werk met pakketten, je betaald dus een totaal prijs. Er zijn achteraf  geen extra kosten en je weet precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo makkelijk! Je boekt al een zwangerschapsfotoshoot voor 150,-  Neem contact op voor meer info. 

spontane zwangerschapsfoto
Toen ik 36 weken zwanger was heb ik een zwangerschapsshoot gedaan bij Krista in de Soesterduinen. Het was prachtig weer en de foto’s waren dat ook!
 
Krista is heel ontspannen en daardoor voelde ik mij dat ook. Ze maakt mooie en natuurlijke foto’s. Ik ben er heel erg blij mee!
 
Sophia

Boek nu een zwangerschapsfotoshoot!

Wil je een zwangerschapsfotoshoot boeken of heb je een vraag? Neem contact op

Blog at WordPress.com.