kennismaken met Krista Griffioen Fotografie

Hi, Ik ben Krista

Even kennismaken: Ik ben Krista en ik ben dol op fotograferen. Daarom heb ik er mijn vak van gemaakt en ben ik nu (bijna) elke dag bezig met fotografie.  Mijn favoriete onderwerp is klein grut. Ieder kind is uniek en zo bijzonder écht, dat vind ik prachtig om vast te mogen leggen zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren.

Als moeder van 3 weet ik als geen ander dat de tijd voorbij vliegt en dat je soms de tijd wel even stil zou willen zetten om vast te leggen wat er is. Precies dat is wat ik wil vangen, die bijzondere momenten, of gewoon de alledaagse dingen, het leven zoals het is. Een kus van je broer, even samen knuffelen, erop uit met elkaar, samen lachen en ga zo maar door.

Vandaar ook mijn motto, leef; met alles wat daarbij komt kijken, lach; maak er altijd het beste van en heb lief, want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Ik geloof in wat ik doe, mooie momenten vastleggen, de momenten die er écht toe doen. De tijd even stopppen en vangen met mijn camera. Dat is ook precies wat ik terug wil laten komen in mijn kinder- en babyfoto’s; het leven zoals het is; bijzonder écht!

Eens nader kennismaken? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op

Wat mijn klanten zeggen

Wow! Ik ben onder de indruk van de foto’s. Word ik zomaar (opnieuw) verliefd op mijn gezin. We durfden dit met een andere fotograaf niet zo goed aan, maar wisten wel dat dit aan jou besteed was en kijk nu eens, echt prachtig! We zijn ontzettend blij met de foto’s, dankjewel Krista!
Roderik
Krista heeft met veel enthousiasme de Shoeby kidsshoot begeleidt. Ze heeft er een feestje van gemaakt voor de kinderen. Achteraf hebben we veel positieve reacties gehad op de foto’s. Ik ben erg blij dat Krista onze vaste professionele fotograaf wil zijn.
Danielle
Filiaaleigenaar Shoeby Woerden

Blog at WordPress.com.